A LISTA

A LISTA azokról, akiket ISTENI hatalmamnál fogva majd megjutalmazok: -Dobos Barnabás(ő nincs a listán) -Basch Péter

Taiy blogja

Hát.... én....

Friss topikok

  • : Téma mindig van csak a hülye nem veszi észre. Már bocs, hogy ilyen keményen fogalmazok. (2012.11.14. 10:31) A folytatás....
  • : @kolibrilina: "a reggae, a ska, a jazz, blues,hip-hop" Magyarán a szar és a fos a zenében. Én ezze... (2012.11.14. 10:20) David Lane: 88perc
  • pupika: Na szerbusztok emberek! Geri, remélem áll még az augusztusi nyaralás balcsin, mert ha nem kivérezt... (2009.07.26. 21:53) Balatonalmádi VASÁRNAP-HÉTFŐ
  • Taiy: Kösz. (2009.06.22. 11:26) Péntek
  • Taiy: Tudtam hogy előjön ez a kérdés. A MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ mondta, az a kisebbségek ellen irányul,... (2009.06.18. 11:00) R.I.P Marian Cozma

David Lane: 88perc

2009.06.14. 20:30 Taiy

 Amíg a fehér faj nem veszi észre, hogy csakis egy forrásból juthat tartós igazságokhoz, nem lesz béke vagy stabilitás a Földön. A természet megváltoztathatatlan törvényeiben vannak az élet, rend és megértés kulcsai. Az emberek szavai, még azok is, melyeket a sugallat szülte, másra fordíthatóak, a szavaktól függnek, hozzájuk lehet adni és el lehet belőlük venni, és esendő halandók eltorzíthatják őket. Ezért minden írást vagy befolyást, régit vagy újat át kell szűrni a természeti törvény szűrőjén. A Föld fehér embereinek meg kell érteniük, hogy éppen úgy alá vannak rendelve a természet vastörvényeinek, mint a teremtés más elemei, ellenkező esetben nem lesz biztonságuk és békéjük, mi több, puszta létük is ettől függ.

A világ lángokban áll, mert fajokat, alfajokat, nemzeteket és kultúrákat arra kényszerítenek, hogy megsértsék saját természetadta ösztöneiket a fönnmaradásra. Sok jóindulatú, de kevés értelemmel bíró ember tünetek ellen harcol, melyek a természet törvényeivel szembeni engedetlenség következményei. Mivel az emberi természet olyan, hogy keskeny, helyi álláspontokat formál a közvetlen környezetéből, a jelen körülményekből és a belenevelt dogmákból. Az az erős törzs, amely számtalan évszázadon át irányította a világ eseményeit az emberiség legalapvetőbb ösztöneit használva ki. A tudatlanok közti harcok és konfliktusok az irányítók álarca. Az embereket irányító alapvető törvények mélyebb megértése szükséges, ha meg akarjuk védeni kultúránkat kizsákmányoló hóhérainktól. Ez a pár oldal nem mutatja be a kormány részletes működését, csak azokat az alapelveket, melyeket ha megértünk, segítenek a népnek egyénként és a nemzet részeként.

1. Minden olyan vallás hamis, amely tagadja a világmindenség természetes törvényeit.

2. Bárhogyan is fogjuk fel Istent vagy az Isteneket, a világmindenség hatóerejét, aligha tagadható, hogy a természet törvényei ennek az erőnek a munkája és célja.

3. Isten és a vallások egymástól különálló és gyakran egymásnak ellentmondó elvek. A természet bizonyítja az isteni tervet, hogy a természetes világ vagy az emberi intelligencia isteni mű. A vallást halandók hozzák létre, ezért alapvetően esendő. A vallás megőrizhet vagy tönkretehet egy népet, függően szerkezetétől, melyet az ősöktől kapott, terjesztői szándékától és a történelmi körülmények szeszélyétől.

4. Az imádság legigazabb formája a természettel való mély kapcsolat. Ez nem beszédet jelent. Menjen egy magányos helyre, ha lehet, egy hegytetőre, egy világos, tiszta éjjelen, és gyönyörködjön a végtelen világegyetem méltóságában és rendjében. Fogja föl, hogy Ön egyrészt következetlen a dolgok nagyságának megítélésében, másfelől a mindenség láncában Ön értékes láncszemet képez. Ott kezd majd rájönni, hogy hogy tud a büszkeség és az én együtt létezni tisztelettel és nagyrabecsüléssel. Ott megtaláljuk az összhangot a természettel, és az összhanggal megjön az erő, béke és a biztonság.

5. A világi rendszerek védik és támogatják a vallásokat, melyek a túlvilági életről tanítanak. Így tanítják a népeket arra, hogy lemondjanak fegyvereikről a ragadozókkal szemben ebben az életben.

6. A világi és vallási történelem önkiszolgáló csalás eredménye, melyek olyanok hirdetnek, akiknek ebből hasznuk van.

7. A vallás Legelőnyösebb formájában a nép és kultúra szimbolikája. Egy fajok közti vallás megsemmisíti az egyediség érzését, a különállást, és azokat az értékeket, melyek a faj túléléséhez szükségesek.

8. Az emberek azt nevezik természetfölöttinek, amit még nem értettek meg és fedeztek föl a maguk számára.

9. A törvények szaporodása egyidejűleg a szabadság csökkenésével a nemzet lelki betegségének jele.

10. Ha egy nemzetnek nincs szellemi egészsége és erkölcse, akkor a kormány és elvtelen emberek töltik ki az űrt. Ezért a szabadság erkölcsi értékekben él, a zsarnokság erkölcsi űrbe dönt.

11. Az igazságot nem kell hosszan magyarázni. Ezért óvakodj a hosszan magyarázott tantételektől. A nagy elveket röviden be lehet mutatni.

12. Az igazság nem fél a vizsgálatoktól

13. A megalapozatlan hit csapda. Aki nem vizsgálja meg hitének érvényességét és hatásait, szenvedni és pusztulni fog.

14. A természettel egyhangban semmi sem helyesebb, mint a saját fajunk megőrzése.

15. Nincs annál nagyobb hajtóerő, mint a biztos meggyőződés abban, hogy amit teszünk, helyes.

16. Az egészséges emberek jellemzője a tisztánlátás. A beteg vagy halódó népeknél, kultúráknál vagy fajoknál a tartalmat a külsőségek helyettesítik.

17. A tisztánlátás magába foglalja a képességet, hogy meg tudjuk a hitet és a bemutatható valóságot különböztetni.

18. A természet törvényei nem ismernek jogokat vagy előjogokat. A szarvas, melyet az éhes oroszlán becserkészett, elvesztette jogát az életre. Az életre való jogot azonban megszerezheti, ha aláveti magát a természetnek - ösztönei intik óvatosságra és menekülésre. Hasonlóképpen, az embernek nincs joga életre, szabadságra vagy boldogságra. Ezeket megszerezheti családja, törzse vagy ősei által, de ezek csak szerzések, és nem jogok. Ezen szerzések értékét csak óvatosan és a természeti törvényeknek való alávetéssel lehet biztosítani.

19. Olyan népek, melyek nincsenek meggyőződve saját egyediségükről és értékükről, el fognak pusztulni.

20. A fehér faj évezredek során szenvedett az ázsiai és afrikai fajok hódításától és kegyetlenségétől. Például Dzsingisz kán hódítása idején, majd a török megszállás idején. (Megjegyzendő, hogy az amerikai indiánok fajilag mongoloidok). A 8-adik században, évszázadokkal a négerek Amerikába szállítása előtt az északafrikai kevertfajú mórok megszállták és meghódították Spanyolországot, Portugáliát és Franciaország egy részét. Így az a kísérlet, mely a fehéreket bűnösnek akarja ábrázolni érvénytelen mind a történelmi tényeket tekintve, mind a természet törvényeit, melyek tagadják a fajok közötti szánalmat. Tény, hogy az összes faj mérhetetlenül sokat nyert az árja faj alkotóképességéből.

21. Az olyan népek, melyek megengedik, hogy más fajok köztük éljenek, ki fognak pusztulni, mert ez a keveredés elkerülhetetlen következménye, mert megsemmisíti a befogadó faj jellegét és létezését. Az erőltetett beilleszkedés szándékos és rosszindulatú népirtás, különösen a fehér faj számára, akik a világon apró kisebbséget tesznek ki.

22. Végső soron egy fajt nem teljesítménye alapján ítélnek meg, hanem túlélési képessége alapján.

23. Politikai, gazdasági és vallási rendszereket meg lehet szüntetni és újra föltámasztani, de a faj halála visszafordíthatatlan.

24. Egyetlen faj vagy nép sem képes területi különállás nélkül létezni, mivel csak saját területén képes saját faját védeni, támogatni és fenntartani.

25. Kulturális különállás nélküli népek ki fognak halni.

26. Az antipátia fajok és egyedek között a természet adománya az egyéniség és a megmaradás érdekében. Az említett természetes antipátia fenntartásához szükséges területi különállás elveinek megsértése vagy konfliktusokhoz vezet, vagy elkorcsosuláshoz.

27. Nem konstruktív más fajokat vagy akár keverékfajokat gyűlölni. De szét kell válni tőlük a saját faj túlélésének érdekében. De szívből és energikusan kell gyűlölni a fajárulókat saját sorainkban. Gyűlölni kell mindazokat az embereket és cselekedeteket, melyek népeket, kultúrákat pusztítanak, vagy a területek faji különállását rombolják.

28. A többfajú társadalom a fajmegtartás minden természeti törvényének ellentmond.

29. Az egyenlőség elvét a természet minden törvénye cáfolja. Ez csak a legkisebb közös nevező keresése, és célja minden felsőbbrendű faj, nemzet és kultúra megsemmisítése. Ha azt akarjuk, hogy a szántó ló ugyanolyan gyors legyen, mint a versenyló, meg kell nyomorítani a versenylovat. Ha viszont azt akarjuk, ahogy a versenyló olyan teherbíró legyen, mint a szántóvető ló, akkor a szántóvető lovat kell megnyomorítani. Mindkét esetben az egyenlősdi célja a kiválóság megszüntetése.

30. A faji és egyedi megmaradási ösztönt a természet adományozta.

31. Az ösztönök a természet tökéletes módszere a fajok és egyedek túlélésére. Az emberi gyengeséget a helyzetek magyarázatánál saját előrehaladás céljaira nem szabad megengedni, mert az a természetes ösztönöket elnyomja.

32. A faji keveredés, a korcsosodás az árja faj fönnmaradásának a legnagyobb veszélye volt, és ma is az.

33. Fajok közötti részvét ellentétes a természet törvényeivel, és emiatt öngyilkosság. Ha a farkas meg akarná a bárányt szabadítani az oroszlántól, megölnék. Ma az történik, hogy a fehér ember adói olyan magasak, hogy nem tud gyerekeket fölnevelni. Ezeket az adókat arra használják, hogy nemfehérek tízezreit nevelik belőlük föl, akik közül sokan fehér asszonyokat vesznek partnerül. Az ember nyilvánvalóan a természet törvényeinek van alávetve. ennek semmi köze nincs erkölcshöz, gyűlölethez, jóhoz vagy rosszhoz. A természet nem ismeri a jó és rossz fogalmát, vagy a fajok közti kapcsolatokat. Ha az oroszlán megeszi a bárányt, az jó az oroszlánnak és rossz a báránynak. Ha a bárány megmenekül és az oroszlán éhenhal, az jó a báránynak és rossz az oroszlánnak. Tehát ugyanaz a tény rossz is és jó is. A természet törvényei ellentmondásmentesek, ezért nem ismerik a jó és rossz fogalmát.

34. A nemi kapcsolatok ösztöne a természet tökéletes mechanizmusa a fajmegőrzésre. Korán kezdődik, és gyakran az élet végéig tart; nem szabad elnyomni: célja a fajfenntartás, az szaporodást nem szabad korlátozni. Évek ezrein át a nők fiatalon szültek gyerekeket. Most egy idegen kultúra nyomására tagadni próbálják természetadta ösztöneiket és kötelességeiket. Taníts felelősséget, de légy észnél. Egy faj élete a nők méhében van. Aki ítélni akar, annak először meg kell értenie, hogy mi a jó és mi a rossz.

35. A homoszexualitás bűn a természet ellen. A természet azt mondja, hogy a nemi ösztön egyetlen célja a szaporodás, azaz a faj megőrzése. A férfiak nemi ösztönét a nők tulajdonlása irányítja, valamint területi és hatalmi ösztönök, melyek a fennmaradáshoz szükségesek.

36. Nemi pornográfia lefokoz minden benne résztvevőt. Egy szép meztelen nő művészet; a térde között levő fényképezőgép, mely másra nem tartozó részeit mutogatja, pornográfia.

37. Ha egy faj férfiai nem harcolnak nőik megtartásáért és az azokkal való egyesülésért, elpusztulnak. Minden egészséges ösztönű fehér férfiben undort és ellenérzést kelt, ha fajának egy nőjét másfajú férfival látja. Akik ma ellenőrzik a médiákat és a nyugati világ ügyeit azt tanítják, hogy ez rossz és szégyenletes. Rasszizmusnak nevezik. Mint az izmusok általában, ez csupán védelmet jelent, pl. a nacionalizmus a saját nemzet támogatását jelent; a rasszizmus pedig a saját faj létének és életének védelmét. Ez talán a létezés legbüszkébb szava. Aki nem engedelmeskedik ezeknek az alaptörvényeknek, természetellenes.

38. Egy beteg és halódó nemzet, kultúra, faj vagy civilizáció esetén a politikai más véleményt és a hagyományos értékeket bűnként bélyegzik meg nemzeti álruhába bújó inkvizítorok.

39. Egy nép, mely múltját nem ismeri, bemocskolja jelenét és tönkreteszi jövőjét.

40. Egy fajnak elsősorban földi dolgokat kell becsülnie, és tisztelni azokat, akik életüket adták a szabadságért és a nép fennmaradásáért.

41. A nép, azaz a faj része a nemzet. A faji hűségnek mindig túl kell lépni a földrajzi és nemzeti határokon. Ha ezt tanítják és megértik, ez megelőzi a testvérháborúkat. Nem szabad más fajok javára háborúzni.

42. A nemzet vezetői nem uralkodók, hanem szolgák és őrök. Nem saját személyes előnyökért szolgálnak. Csak olyan őröket válasszunk, akiket nem saját javaik növelése érdekel.

43. Így válasszuk és ítéljük meg vezetőinket, akik a nemzet őrei: akik a kormány hatalmát korlátozni akarják, azok öntudatos, jószívű emberek. Akik a kormány hatalmát növelni akarják, azokból lesznek a zsarnokok.

44. A kormány csak úgy ad, ha előtte valakitől elveszi azt. A kormány, természeténél fogva a törvényes elvétel eszköze. Bizonyos mennyiségű kormány szükséges a honvédelem és a belső rend fenntartására. Bármi, ami ezt meghaladja, kontraproduktív a szabadság szempontjából.

45. Az alaptörvényt, azaz a nemzet alkotmányát nem változtathatja meg semmi más, csakis minden résztvevő egyhangú határozata, ahol minden résztvevő jelen van. Másképp nyitva állnak a kapuk, hogy elkezdődjön a legveszélyesebb halálos kormányzási forma, az ún. demokrácia.

46. A demokráciákban a médiák irányítói irányítják a nép gondolkodását, hatalmukról nem is álmodtak a királyok és diktátorok.

47. A demokrácia legegyszerűbb leírása: Három ember kormányt alapít, mindnek egy szavazata van. Ezután kettő elrabolja a harmadik javait.

48. A demokrácia utolsó szakaszait idegenekkel folytatott háborúk jellemzik, mert a csődbe ment rendszerek más nemzetek kirablásával szeretnék magukat fönntartani.

49. A demokráciában ritka az erkölcs, és ami erkölcsös, az gyakran tilos.

50. Demokrácia után mindig egy erős ember jön, akit némelyek diktátornak neveznek. Ez az egyetlen útja annak, hogy újra rendet teremtsünk a demokrácia káosza után. Válasszuk a diktátort bölcsen! Neki szívében védelmezőnek kell lenni. Olyannak, aki megmutatta, hogy egyetlen célja a nép megóvása. Végcélja az kell, hogy legyen, hogy újra olyan rendet vezessen be, mely a természet tökéletes rendjén alapul. Ne válaszd ki szavai alapján. Olyat válassz, aki mindenét feláldozta az elnyomás idején; olyat, aki elszánt és kitartó. Csak ez igazolja, hogy értékes és igaz szándékú.

51. Egy erős rendszer mindent, megtesz, legyen az bármilyen korrupt vagy brutális, hogy megmaradjon.

52. A zsarnokságok csak erővel szüntethetők meg.

53. A fajárulók bűneiket hazafiaskodó nyilatkozatokkal takargatják.

54. A propaganda fő eszköze minden hatalmi rendszernek, vallásinak és világinak. Hamis propaganda az elvtelen hatalmi rendszerek fő eszköze. Minden hatalmi rendszer arról akarja meggyőzni alattvalóit, hogy a rendszer jó, előnyös és nemes, és érdemes a továbbélésre és megvédésre. Minél sovinisztább a propaganda, annál gyanakvóbbnak kell lennünk igazságában.

55. Politikai hatalmat véső soron erővel tartanak fönn.

56. Olyan rendszer, világi vagy vallási, mely folyamatosan hazafias jelszavakat használ, és szóbő módon igazolja saját szükségességét, zsarnokságot takargat.

57. A propaganda szükséges és jogos fegyver minden harcban. A sikeres propaganda elemei: egyszerűség, érzelmek, ismétlés és rövidség. Mivel az emberek azt hiszik, amit hinni akarnak, és mivel azt akarják hinni, amiről úgy hiszik, hogy előnyös számukra, a sikeres propagandának figyelembe kell venni azok személyes érdekét, akiket meg akar győzni.

58. A zsarnokságok előírják, hogy mit gondoljunk; a szabad emberek gondolkozni tanulnak.

59. Óvakodjunk azoktól az emberektől, akik szavakkal növelik vagyonukat. Különösen óvakodjunk az olyan ügyvédektől és papoktól, akik tagadják a természet törvényeit.

60. Az a hazafit, akit az inkvizítor vagy a hóhér bárdja alá vezetnek, a leghangosabban régi barátai és szövetségesei ítélik el; így akarják sorsát elkerülni.

61. A béke édes Istennője csak a háború harcrakész Istenének védelme alatt élhet.

62. A nemzet alaptörvényének félreérthetetlenül és visszavonhatatlanul meg kell azt a homogén faji, kulturális csoportot határozni, melynek javára alkották, és hogy a nemzet további fönnállása kizárólag annak a csoportnak a jólététől függ.

63. Amelyik kultúra vagy faj megengedi, hogy mások irányítsák az alantiak egyikét, pusztulásra van ítélve: 
- információs intézmények. 
- oktatási intézmények 
- vallási intézmények 
- politikai hivatalok 
- pénzcsinálásuk 
- jogrendszerük 
- kulturális intézményeik 
- gazdasági életük

64. A törvényekhez önmagukban kevés magyarázat kell. Jelentésük megmásíthatatlan egyszerűségében és hatásában.

65. Az emberek érzelmeit a kimondott szó jobban megmozgatja, mint az írott. A hatalmon levő zsarnokság erőteljesebben tud máshitűek gyülekezetére reagálni, mint könyvekre vagy irományokra.

66. Egy nemzet szerves alaptörvénye, vagy bármilyen törvény pontosan annyira maradandó, mint az akarat és az erő annak betartatására.

67. Fegyvertelen és nem harcias nép rabszolgává lesz.

68. Néhányan azt mondják, hogy a toll erősebb fegyver a kardnál. Lehet, hogy ez igaz. De a tollat kard nélkül nem tisztelik.

69. A zsarnokságokat lépésről lépésre hozzák létre, és nemes szóvirágokba burkolják.

70. A terrorista és a hazafi közötti különbséget a sajtó uralma teszi ki.

71. Az őrök, vezetők ítélete a természet törvényeit kell, hogy tükrözze és az értelem kell, hogy átitassa őket.

72. A materializmus alacsonyrendű és bomlasztó. A nemzet őreinek folyamatosan óvni kell a nemzetet és harcolni a nemzetben levő materialista szellem ellen. Ha valaki becsületes úton jut gazdagsághoz a saját és családja jóléte érdekében, ez nem kifogásolható. A kizsákmányolás, különösen az uzsora és spekuláció, pusztító a nemzetre.

73. A materializmus célja mesterséges állapot létrehozása gazdagság és tulajdon útján. Az igazi szociális állapotot a család, faj és nemzet szolgálata adja.

74. A materializmus nyilvánvaló szükségtelen fogyasztást eredményez, amely végül a természet megerőszakolását jelenti és a környezet pusztítását. Természetellenes. A nemzet igazi vezetőinek nem szabad a materializmustól szennyezetteknek lenniük.

75. A kereskedő vagy eladó feladata a csere létrehozása- Olyan kereskedőket, akik szükségtelen fogyasztást vagy anyagiasságot hirdetnek, nem szabad eltűrni.

76. A pénz egyetlen megengedett használata az, hogy az árucsere eszköze legyen, más használata, különösen az uzsora, törvénytelen. A kamatszedés (uzsora) bármilyen százalékban komoly bűn, melyet nem szabad eltűrni.

77. Egy olyan nemzet, melynek arisztokráciája a pénz, ügyvédek és kereskedők, zsarnoksággá fog válni.

78. Az uzsorán alapuló központi bankrendszer legegyszerűbb leírása: A bankárok a nemzet vagyonát szeretnék kölcsöneik biztosítékaként. Több pénzük van a kamatokból, mint amit kiadnak kölcsönbe. Így végül a bankok bekebelezik a nemzetet.

79. Uzsora (kamat), infláció és nagy adók lopás, melyet csalók hoznak létre, és ezek megsemmisítik a nemzet erkölcsét.

80. Olyan gazdagságot, mely áldozatok vagy becsületes munka nélkül jött létre, általában rosszra használnak.

81. A természetben semmi sem állandó; vagy növekszik és fejlődik, vagy zsugorodik és eltűnik.

82. A tiszteletet meg kell szolgálni; nem lehet megkövetelni vagy feltételezni.

83. Kerülje el a gonosz embereket, mert mérgük önt is megmérgezi.

84. A magasabbrendű ember jele az önfegyelem.

85. Az embert barátságosságán lehet mérni, melyet baj esetén mutat.

86. Az ostoba az embereket szavaikon méri. A bölcs tetteiken és eredményeiken méri őket.

87. Kapcsolatainkban vagy kölcsönhatásainkban, mint mindenütt a természetben minden akciónak megvan a reakciója. amit elvetünk, azt aratjuk le, ha nem mi, akkor mások,

88. Egy beteg és halódó fajnak a jelei a következőek. Ha bármelyiket észreveszi, védekeznie kell: 
. az alapító faj keveredése és süllyedése 
- a család lerombolása 
- elnyomó adózás 
- a törvényes szervek korrupciója 
- terror és elnyomás azok ellen, akik óvnak a nemzet hibái ellen 
- erkölcstelenség, iszákosság, kábítószerek, stb... 
- gyerekhalál (ma magzatelhajtásnak mondják) 
- a pénz romlása (infláció vagy uzsora) 
- idegenek beszivárgása az országba, idegen kultúra 
- materializmus 
- idegen háborúk 
- olyan vezetők, akiknek csak a gazdagság és saját dicsőségük számít 
- homoszexualitás 
- olyan vallás, mely nem a természeti alapokon nyugszik

 Daivd Lane (1938 november 2-2007 május 28)
 R.I.P

 

42 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://taiy1.blog.hu/api/trackback/id/tr461184935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sZATI 2009.06.14. 20:43:56

GAY RPIDE! \../O.O\../

Taiy · http://taiy1.blog.hu 2009.06.14. 20:46:49

FASZ VAGY TE, hogy az nem igaz. Ne bosszantál már a hülyeségeiddel...:D

Foldesi 2009.06.14. 21:04:58

Hali Betty, jo az álnicked :D
Geri minek blog, ha csak rasszista megnyílvánulásokra használod? Minek ez a sok szenny? Nem hiszem el, hogy hiszel ebben a sok maszlagban (igaz, csomóan meg keresztények :D ).

La Tentazione 2009.06.14. 21:39:07

Nekem tetszik, olyan jó azzal szembesülni, hogy azzal, hogy fehér a bőröm, egy csomó beszólást megspóroltam... Bár, van aki sosem fogy ki belőle... Csak a szint lesz egyre gyengébb. Egyébként Gábor, megtiszteltetés, hogy tiszteletbeli családtag vagy. Azt hittem, ahhoz 100 kiló felett kell lenned.:)

konyvkukac 2009.06.14. 22:05:02

Hmm, Gábor. Igen, zseniális, egyszerűen kideríthetetlen, hogy én vagyok.:D De akkor is védem a blogom maradék inkognitóját. (Ha már vannak emberek akik keresztbetesznek ennek, ugye?)
Keresztényeket nem szidni.
Gergő, te meg ezzel együtt húzd már le magad valahol... Nem kicsit gáz. Attól, hogy fehér vagy, még ugyanolyan hülye maradsz.

Foldesi 2009.06.15. 00:46:49

Elolvastam az egészet, és vannak benne amúgy elég jó gondolatok is, persze minden olyan részt elitélek ami támadja és megkülönbözteti a fehértől különböző rasszokat, vagy a homosexuálisakat (ami az írás szerint egy elhaló faj betegsége:D, nc..) Gergő te ezt tényleg így gondolod?:D
A keresztényekbe ne menjünk bele, én toleráns vagyok, elfogadom azt is ha valaki abban hisz, hogy ufók hoztáka lelkeink a földre, és azt is ha valaki keresztény. De mondjuk ha szídni nem is kritizálni kritizálhatom őket, jogom van rá.
"(Ha már vannak emberek akik keresztbetesznek ennek, ugye?)" => nem ismerek egyet se, kérdezet egy bro, én válaszoltam neki, bro's before ho's.
Nyugi nyár mire van, ha nem gyúrni és felszedni azt a 100 kilot? már csak 20 kell kb :D

Foldesi 2009.06.15. 00:50:05

ezt kifelejtettem az előző hszből: Ezzel pl nagyon egyetértek.
3. Isten és a vallások egymástól különálló és gyakran egymásnak ellentmondó elvek. A természet bizonyítja az isteni tervet, hogy a természetes világ vagy az emberi intelligencia isteni mű (mondjuk ez megint nem kijelenthető, hogy egyértelműen isteni mű-e a term. világ, az emberi inteligencia meg abszolút nem, szerintem) . A vallást halandók hozzák létre, ezért alapvetően esendő. A vallás megőrizhet vagy tönkretehet egy népet, függően szerkezetétől, melyet az ősöktől kapott, terjesztői szándékától és a történelmi körülmények szeszélyétől.

Foldesi 2009.06.15. 01:26:23

ja és ezt is kihagytam az előzőekből :D
betty! Ha annyira keresztbe akartam volna tenni a blogod inkognítójának bárkinek mesélhettem volna róla és odaadhattam volna a címet, csak egy annyira leszarom/lak, kettő, nem vagyok akkora féreg, hogy más, annó rámbízott cuccait így kiteregessem, valami 1 év után mertem elmondani a legjobb barátomnak a címet, aki rákérdezett, tehát tudott a blogodról, ezer bocs, fel is keresek egy papot gyorsan :)

Taiy · http://taiy1.blog.hu 2009.06.15. 08:09:31

@Foldesi:
Látod, pár dologban már egyet is értesz. És ha végigolvasod és a dolgokat kivetíted a hazai kormányra illetve a hazai állapotokra, döbbenve kell hogy tapasztald, hogy bizony bizony, Lane bácsinak igaza volt....
Pl: Az igazság nem fél a vizsgálatoktól, stb.
Amióta itt a szájbakúrt nagy demokráciánk, gyakorlatilag a fehér ember, illetve a tőgyökeres magyarok egyre rosszabbul élnek. Itt most nem magunkra gondolok, mert Pesten gyakorlatilag a hülye is megél. Hanem a vidéki emberekre, akiknek a feje fölül ellopja a házat a sok ork, meg szétlopja a földjét. Aztán ha 220-at vezet a kerítésbe a saját védelmére és az agyonrázz 2-3 purdét(akik megint csak lopás okán akartak bemászni), akkor majdhogynem őt hurcolják meg, mert védte önmagát és a családját. Meg azt amiből enni ad a családjának.
Ezen kéne elgondolkozni...
Meg a Jobbik 3 mandátumán...

La Tentazione 2009.06.15. 11:14:09

@Taiy: Tehát ezek szerint bárki megteheti, hogy 220-at vezet a kerítésébe, mert ha valaki meghal emiatt (mondjuk, mert lopott, de teljesen lényegtelen), akkor nem kellene bűnösnek éreznie magát, hiszen az a két szál paradicsom csak többet ér, mint 2 gyerek élete. Végül is teljesen világos. Kár, hogy kevés az ilyen ember, mint kedves barátunk, David Lane, akit 190 év börtönre ítéltek (szerintem véletlenül).

konyvkukac 2009.06.15. 12:14:17

Mindenkinek vannak értelmes gondolatai... De attól, hogy néhány dologban igaza volt ennek az embernek, még a világnézete szánandó. Szerintem.
Gábor kedves, megható, hogy nem teregeted ki a dolgokat. Én sem tettem. Szerintem ez nem említésre méltó, evidens kellett legyen. Másrészt, nem megyek le ovodás szintre és nem közlöm, hogy leszarlak, mert nincs így. Eszembe jutsz, mint ahogy az 1.ős oszt. társaim is néha, hogy mi lehet velük... Ez természetes.
Továbbiakban nem offolok.

Taiy · http://taiy1.blog.hu 2009.06.16. 08:37:33

@La Tentazione:
Mi a fasznak mászott be a kertjébe? Csak elárumlom, hogy AMERIKÁBAN ha valaki az engedélyed nélkül berakja a lábát a birtokodra, gond nélkül agyonlőheted.
És amikor az idős bácsi belevezette a 220-at, akkor már nem két paradicsomot loptak, hanem majdhogynem szétlopták a veteményesét és élete munkáját...
MIt szólnál ha besétálna hozzád 2-3 ilyen cigánypatkány és elvinné a dolgaid, amiért apád, anyád megdolgozott?
Gondold már végig mit beszélsz...

La Tentazione 2009.06.16. 16:24:58

@Taiy: Nem azt mondom, hogy ők nem hibásak, vagy hogy joguk lett volna elvinni a fél kertet, meg azt sem, hogy én nem rühellném őket, ha velem csinálnák. Csak azt, hogy emiatt gyerekek meghaltak. Azért ilyenkor egy kicsit elgondolkodhatna ezen, mert nem volt engedélye arra, hogy bevezesse a 220-at. Az teljesen más dolog, ha legálisan bevezeti, a 2-3 cigánygyerek meg emellett akar bemászni. A világ nem úgy működik, hogy a fehér a jó, és bármit tesz az jó, a többi meg rossz, és bármit tesznek, az is rossz. Miért nem viszik be az utcáról a cigányt azért, mert megszületett?

pupika 2009.06.16. 23:36:26

Geri amúgy jól mondtad, Amerikában ha valaki belép a te magánterületedre, nyugodt lélekkkel AGYONLŐHETED. De az áram a kerítésben az kicsit más. Felelőtlenség, megbízhatatlan, veszélyes. Amerikában sztem jó módszer van, mert mindenki jól tudja ha betör mshoz, az életével játtszik (mert szerintem is hülyeség a védekező emberen számonkérni a támadó halálát, persze határok között) a csóró kisgyerek nem tudta/tudhatta hogy milyen kockázatot vállal.

pupika 2009.06.16. 23:38:08

És lehet hogy Lane bácsi sok okos dolgot mondott, de amilyen célra felhasználta a gondolatait, jól mondta a betty hogy szánalmas...

pupika 2009.06.16. 23:41:02

Mert nem visszafele kell fejlődni, hanem ha már idáig eljutottunk, még tovább kell menni és egy igazi Anarchista társadalmat kell létrehozni, ergó a Szatit kéne követni. (és inkább názz utána/gondold végig mit is jelent anarchistának lenni mielőtt válaszolsz)

Taiy · http://taiy1.blog.hu 2009.06.17. 07:33:41

@La Tentazione: Te hülye vagy, már ne haragudj... Mire legyen engedélye? Hogy megvédje ami az övé? A saját tulajdonát? Nem inkább abból kéne kiindulni hogy nem lopom el ami a másé mert a lopás bűn...

Taiy · http://taiy1.blog.hu 2009.06.17. 07:34:46

@pupika: Még mindig csak azt tudom mondani.... el akarta lopni a másét... innentől szerintem ha egy szívlapáttal ütötték volna agyon, az ugyanaz...

Taiy · http://taiy1.blog.hu 2009.06.17. 07:35:58

@pupika: Na hadjál a faszságokkal... az ember természetéből adódóan mindig is kelleni fog egy felsőbb vezetés, aki megszervezi, irányítja és kézben tartja a dolgokat... RENDES, ismétlem RENDES országokban ezzel nincs is gond..

sZATI 2009.06.17. 10:18:07

az a vicces amugy, hogy lekurtak a csavokamat aki aramot vezetett a keritesebe, de azt is (cigany amugy, csak hogy geri kapasbol ravaghassa hogy ugy kell neki) akihez ejjel beugrott egy KOMMANDOSfelszerelesben levo FEHER ember, es osszevissza vagdosta a fiatal hazaspart... namarmost, ezt meghallva bejott a papa a masik szobabol, es vmit csinalt a csavokammal (vhogy lefegyverezte, de ezt nem hoztak nyilvanossagra hogyan, pedig erdekes lett volna tudni), es utana oket csesztek le, hogy nem volt aranyos a vedekezes.... ha az eletemre tornek, elore eltervezett szandekkal, akkor hagy torhessek mar en is az eletere a tamadonak... gyilkossagi kiserletnel mi az aranyos vedekezes? majd fogok en is gondolkozni mikozben nyiszaljak a torkomat.... a jogszabalyokkal csunya nagy hibak vannak, es erdekes modon barmilyen orszagot mondana barki rogton mondhatnank hogy ott mennyivel ertelmesebb az egesz...

sZATI 2009.06.17. 10:21:16

amugy erdekes hogy vannak olyan afrikai torzsek, akiknel torzsfonok SINCS, shaman SINCS kutyafasza SINCS es megis mukodik naluk az aranyos munkamegosztas, egymast nem gyilkoljak le, ha kulso tamadas eri oket, utasitas nelkul megvedik magukat... fura hogy leginkabb a sok birka feher embernek van szuksege vezetore, mert kapzsi es egocentrikus. mert ahol nincs mit osszeharacsolni ott erdekes hogy meg azt a keveset is meg tudjak osztani egymassal, de feher emberek koreben ez sosem volt divat...

Taiy · http://taiy1.blog.hu 2009.06.17. 11:39:22

@szdaniel: De tegyük oda az elejére, hogy miért ugrott be a fehér csávó és nyiszálta össze őket... mert csak úgy nem szoktak beugrálni emberek és összeszúrkálni a másikat.... Ha csak nem őrültek..
Igen, ezzel én is így vagyok, hogy az alkotmányban ez egy nagy hiba, de éppen most akarják orvosolni. Bízzunk benne hogy sikerül.
Persze, a 30 fős afrikai törzsnél, akik egymásra vannak utalva ez nagyon jól működik... Mivel rá vannak kényszerítve! De mondjuk esetünkben 12 millió embernél már lehet, hogy kevésbé(információ áramlás, stb..)
Nézd meg hogy mi volt a történelem folyamán akkor, ha nem volt felsőbb vezetés: káosz és pusztulás.

La Tentazione 2009.06.17. 12:38:01

@Taiy: De, abból kellene kiindulni, de tudod, az emberölés is bűn... jól mondja a Bence, és ezt próbáltam én is elmondani: Amerikában tudják, hogy milyen kockázatot vállalnak, itt meg nem tudták, mert ez nem megszokott, másrészt meg mondj már egy indokot, amiért bemászhat valaki éjszaka és szétkaszabolhat egy házaspárt. És az nem jó indok, hogy ő fehér, a házaspár meg cigány.

Taiy · http://taiy1.blog.hu 2009.06.17. 13:37:40

Te figyu. És akkor az normális, ha az megszokott, hogy az ember nem védi a vagyonát? De tovább megyek... az normális ha ellopják?
A lopás, rablás, gyilkolás (Marian Cozma, Olaszliszka...), fosztogatás nem bűn?
IDEJE LENNE hogy hozzá szokjanak, mert az emberek egyre kevésbée lesznek velük toleránsak. És jöhet cigányvajdától kezdve mindenki. Az elmúlt 20 éveben ezt önmaguknak intézték el.
Mondj egy indokot, amiért így kell élniük, viselkediniük.(és ne gyere a szoclib megélhetési maszlaggal, mert már rég nem a megélhetésre megy a dolog.)

pupika 2009.06.17. 19:00:43

még midig nem válaszoltál a kérdésre, hogy mi okból mászhat be valaki gyilkolni,+ azért mondtam, hogy ha már idáig eljutottunk akkor innentől előre kéne fejlődni nem csak gazdaságilag, hanem látásmód szempontjából is! Szati amit am. mondtál azon én sokat gondolkodtam, vagyis hogy pár száz éve elképzelhetetlennek tűnt egy jól műköő demokratikus világ és mégis van és ugyanezt mondják ma az anarchiáról... Tehát inkább az emberek látásmódján kéne változtatni, hogy ilyen eset még elő se fordulhasson, hanem ha csóró a gyerek és éhezik akkor bekopog a bácsihoz kér egy vekni kenyeret és kap, nem kell lopáshoz folyamodnia, természetesen ez egy utópia, nem kell szó szerint venni, a lényeg, hogy egy ember ne egy másik ember kárán tudjon a sorsán javítani, hanem egy másik ember segítségével, mégegyszer mondom ez persze elképzelhetetlen de megint mondom pár száz évvel ezelőtt ugyanilyen elképzelehtetlen volt demokrácia alapelve a nép uralma. És most mégis van.

pupika 2009.06.17. 19:19:39

@Taiy: Igazad van, kell egy vezetés mert különben szervezetlen lenne a rendszer (túl komplikált és összefüggő világban élünk), de a lényeg hogy ez a vezetés ne korlátozzon semmiben, hanem csak az eredmenyésségre törekedjen, a mi és az ő érdekeit tartsa szem előtt, nem tudom magam pontosan kifejezni, de majd ha megfogalmzódik bennem a mondanivalóm leírom

sZATI 2009.06.18. 10:22:54

eeeeees meg mindig nem kaptunk elfogadhato valaszt arra hogy milyen joga van arra a feher csavokamnak hogy csak poenbol beugraljon alvo emberek lakasaba es legyilkolassza oket... latod geri ez nektek a hudenagy fehereknek a bajotok, nem tudtok egy pillanatra sem elvonatkoztatni az eloiteleteitektol es ezaltal kiirtjatok magatokbol az esz legkisebb probalkozasait is... es az olyan feher, aki azt allitja hogy ezen meg GONDOLKOZOTT is (te) az meg a legrosszabb ami a mai vilagban megtortenhet.

Taiy · http://taiy1.blog.hu 2009.06.18. 11:05:49

Valószínüleg nem poénból ugrott be... de tudod mit, ha így volt, akkor is. A cigányok még mindig elég sokkal mennek bűnözés terén és eléggé le vannak maradva társadalom építésben. Vagy akár a munkaórák számában.
Alapvetően élni nem tudnának nélkülünk. De ez igaz a legtöbb fajra. Se a négerek, se a cigányok, se senki nem tudna nélkülünk(bár lehet hogy inkább belőlünk) élni, mivel fejletebbek vagyunk jóval.

kolibrilina 2009.06.18. 17:59:28

Elgondolkoztam rajta, hogy mivel is lehetne rácáfolni a hülyeségedre, de valószínűleg nem lehet rajtad már segíteni. Úgyhogy csak azt emelem ki, ami számomra az egyik legfontosabb dolog, a zene. Hogy mit adtak zeneileg a világnak a feketék. Mert náluk gyökeredzik a reggae, a ska, a jazz, blues,hip-hop stb stb. (Bár összefüggnek.) És nem a nagyszerű fehéreknél. Ha ezek nem lennének, akkor sokkal sokkal szegényebb lenne a világ értékekben. Mert ahhoz, hogy ezek kialakuljanak, kellett az ő helyzetük. (Amiből persze ki lehet hozni, hogy a fehéreknek köszönhetőek, végülis ők nyomták el mindig őket... De azért ez már erős lenne...) Kétlem, hogy fordított esetben a fehérekből is ez jött volna ki. Csak meg kell nézni a roppant civilizált világunkat...
És ha zene, a romák is adtak. Nem kell szeretni a cigányzenét, de vitathatatlanul fontos.
Nincs kedvem érveket sorakoztatni amellett, miért nem kell a vizeslepedőt a romákra húzni, sem amellett, hogy mekkora fasz vagy, amiért a feketéket szidod... Egyszer talán magadtól is rájössz. Viszont arról postolhatnál egyszer, honnan jöttek ezek az egetrengetően világos nézetek. Érdekel, hogy válhat az ember mindenttudóvá.

Taiy · http://taiy1.blog.hu 2009.06.18. 18:20:16

Zene? Ne vicceljünk. Előbb utóbb a fehér ember is felfedezte volna ezeket a dolgokat....ellenben nem hiszem hogy a feketék (ha elszeparálódva maradunk) felfedezték volna a semmi közepén az orvosságokat, a motort, vagy egy egyszerű, sima dolgot: az üveget.
Nálunk tudod mi gyökerezik? Az életbe maradásuk kulcsa. Mert az zseniális hogy tudnak zenélni meg ugrabugrálni(itt most a cigányokra gondolok) de azon kívül mást tudnak ami a kultúrájukból adódik? Nem nagyon...
De a négerek is sokra mennének a zenéjükkel, ha éhendöglöttek volna afrikában..

kolibrilina 2009.06.18. 18:58:45

Hülyeség. Gondolod, hogy adott éghajlati és egyéb viszonyok között nem fedezték volna föl az orvosságot, stb.-t amit felsoroltál? Illetve, ha nincsenek pl. fehérek akik elnyomják őket több a lehetőségük a fejlődésre. Viszont a fehérek nem hozhatták volna létre ezeket a műfajokat, mert teljesen más temperamentum, más életérzés. De óriáisi balfaszság azt gondolni, hogy technikailag nem tudtak volna úgy fejlődni, mint mi. Emlékszel, mikor felhívtam rá a figyelmed, hogy a japánok hol tartanak technikailag? te közölted, hogy ha ők nem lennének, a fehérek is simán feltaláltak volna mindent, amit ők. Akkor ezen kiindulva, a feketék is, ahogyan a fehérek. Csak ennyi. (És meg egy apróság, legtöbb nagy tudósunk akik annó öregbítették a magyarok nevét magyar zsidó volt.)

Taiy · http://taiy1.blog.hu 2009.06.18. 19:21:36

Figyu, fél évszázada nem nyomjuk el a niggereket. És nézd má', még mindig ott döglődnek Afrikában és képtelenek megtalálni a megoldást. Azt is mi keressük éppen.
Nem érted. A fehér faj alapvetően érelmesebb és több lehetőség lakozik benne, mint bármelyik másikban.
A ferdeszeműek azért tartanak ott ahol, mert odavittük a techonlógiánk, a tudásunk. Nem azért mert okosak. Tapasztalat: a több ezer fokos vasat még mindig van ahol kézzel öntik, védőruha nélkül... na ennyit a civilizációról.
A négerek, mint már mondtam, kipusztultak volna.
Az egyetlen "faj" akiket el tudok ismerni és tisztelni azok a japánok. Csak hogy ha észrevennéd, a japánok nagyon tiszták. Megválogatják, hogy kivel mit és hogyan csinálnak.
Az összes többi "selejt" faj (cigányok, stb.) létezése mind a mai napig a kormányaink jó indulatán múlik, mert önmagukban képtelenek lennének létezni.

La Tentazione 2009.06.18. 20:42:47

@Taiy: Az egy dolog, hogy a cigányok vezetnek a bűnözésben (ennek nem néztem utána pontosan, de tételezzük fel, hogy így van). De ez felmenti a fehérbőrű embereket is? Nem hiszem, hogy így működik a világ, minden esetre az igaz, hogy leegyszerűsítené az életet.

Foldesi 2009.06.18. 22:15:31

LOL:D:D:D ez az utolsó hozzászólás gergő:D ez mindenhol vicc. Bár abba egyetértek, hogy lehet az afrikaiak nem tartanának sehol nélkülünk, de nincs mérce, mert most se tartanak sehol még (ergó a nagy fehér ember semmit se tett értük, csak annyit, hogy elindítottuk őket az úton), nyílván a rossz éghajlati körülmények és a kevés lehetőség miatt közrejátszanak. Mivel Gergő, be kell látni, hogy a négerek jobb sportolók mint mi, a zene bizonyos műfajaiban is jobbak, és az igazság az, hogy az afro amerikai közösség tanult része bizony sokra viszi. Nem azért tart ott lassan fél ázsia mert okosak? :D Az azért vicces. Kína az egyik legősibb és legnagyobb kultúra, sok minden nem lenne nélkülük, és nem mellesleg az egyik legtudatosabban építkező hatalom, amelytől bizony kurvára félnie kell a fehér embernek, mert nehogy arra ébredj egy napon, hogy a kínai köztársasági tv vírít az m1, a cnn és a bbc heylén..
Én amúgy az öregembernek adok igazat, a dani féle esetben a cigánynak (mert én nem rasszokban, hanem emberekben gondolkozok geri). Sztem ha valaki a másik életére tör, akkor joga van védekezni, sőt, megölni is joga van a másikat, mert nagyon igaz ez: ha az eletemre tornek, elore eltervezett szandekkal, akkor hagy torhessek mar en is az eletere a tamadonak...
Az öregbácsi, talán túl lőtt a célon, két golyó a gyerekek kezeibe elég lett volna halál helyett...
Dani, azt hiszem te írtad, hogy van fehérbűnözés. Igen van, azonban arányaiban, magyarországon jóval kevesebb fehér követ el bűnt, mint cigány, abban egyetértek a gerivel, hogy igens beszélhetünk cigánybűnözésről, valami felmérésen mutatták ki, hogy 10ből 9 bűnt romák követnek el.
Bence, elég idealista gondolat, de igazad van, volt amikor a manapság természetesnek vett demokrácia is annak tűnt.
Mellesleg én van, hogy egyetértek emberekkel akik utálják a cigányokat, sőt, de Geri, töltöttél te már köztük 1 napot is? úgyhogy nem látsz fehér arcot? Addig ne beszélj, vannak akik így dolgoznak, pl a tanárok, pl őket megértem ha utálják őket, rettenetesen, mert akárki akármit mondd, állatok, a mi legzűlőttebb pillanatink az iskolában nekik egy sima, még jó hétfő reggel...

pupika 2009.06.18. 22:36:47

Huh! Nagyon aok mindent írtatok nehéz leszreagálni...
1. MÉG MINDIG NEM válaszoltál a kérdésre hogy miért ugrott be a manus (azt már tudjuk hogy nem poénból, kezdetnek nem rossz de vess még egy kis csontot a kutyáknak)
2.Geri, pontosan igazad van, "nem hiszefelfedezték volna a semmi közepén az orvosságokat, a motort, vagy egy egyszerű, sima dolgot: az üveget."--> a semmi közepén nézd meg az arab birodalmat, sokkal de sokkal biztosabb lábakon állt mint a római birodalom (pedig ők igazán a sivatagban éltek), ez köszönhető pélldául annak hogy a szultánnak tejhatalma volt (rájöttek hogy így sokkal erősebbek, méghozzá szájjártatás nélkül), de nem is ez a lényeg, hanem szinte egy egész fogalmat létrehoztak, hogy "arab tudós". Az arabok technikai vívmányain nyugszik az egész modern technika...
3.Zene. Sőt, nem is csak a zene, a feketék kultúrája szinte minden művészeti ághoz hozzárakott, ízt adott világnak. Képzeld el milyen lenne a napsütés anélkül, hogy Bob Marleyre tudnál gondolni, Harlem a rap nélkül, hogy a jazzt ne is említsem, amiből igazából minden modern műfaj is táplálkozik.
4.Figyu, fél évszázada nem nyomjuk el a niggereket. És nézd má', még mindig ott döglődnek Afrikában és képtelenek megtalálni a megoldást. Azt is mi keressük éppen... Gergő afrikában éhezés van, a felét sivatag borítja, a másik fele kizsákmányolt gyarmatokból áll. Háborúk dúlnak, és hidd el 50 év nem elég rá hogy ennyi problémát megoldjunk. A felszabadult gyarmatok olyan szinten állnak gazadaságilag mint a 17. századi európa...
És különben is mi az hogy a cigányok plusz pontot kapnak a felvételinél???

pupika 2009.06.18. 23:00:09

A magyarországi helyzet pedig egy ördögi kör; Réges régen úgy 1989 körül kitalálták hogy úgymond lazítunk az eddigi dolgokon és sok más dolog mellett (mint a renszer) eltöröljük a kötelező munkavállalásról szóló törvényt. Ekkor az a több száz roma bácsi és néni akik jóformán a levegő co2 vel való feltöltése miatt voltak fenn a pesti gyárakban mind hazautazott, sajna kényszerből. Ekkor a megváltozott arculatú (mondhatom igen megnyerő mosolyú) állam bácsi úgy dönött hogy engedi őket élni hagyni, SŐT még pénzt is juttat a számukra. Na mármost elkerülhetetlne természeti törvény hogy sok roma bácsi és sok roma néni kis helyen sok roma kiskölköt hozzon a világra. Na mármost amikor ezek a kisfiúk, lányok úgy nőnek fel, hogy a szüleik otthon vonaglanak a fotelben és mégis mondom mégis élnek, kialakul benne az, hogy minek dolgozni, úgyis elélek, nem jól(vagyis hát szabolcs megyében igazából átlagos szinten), de elélek. Ekkor állam bácsi képéről leolvad a mosoly, mert hát nem egy kemény kötésű fickó, és ha kikezd a többiekkel nagyon elbánnak vele (mert hát ez lesz, ha megvonja a segélyt és hagyja a természetre az egészet), de viszont az a drága jó segély sem a fán terem mind a dolgozó emberek pénzéből van, de a fentebb levezetett okfejtés miatt A Dolgozó Ember fogyókurába kezdett. Végső soron igazad van geri, ki kéne irtani az összeset, csak púp a hátunkkon, de akármilyen fájdalmas már nem ilyen időket járunk.
és a végső konklúzió:--> MI A FASZNAK VOLT RENDSZERVÁLTÁS????

Taiy · http://taiy1.blog.hu 2009.06.19. 10:35:01

@pupika: Halvány lila hőzöm nincs miért ugrott be, de tegyük fel, hogy csak poénból... akkor is iagazm van.
Az arabok a középkorban illetve az ókorban külön esetek voltak. Mostanság az arabokkal kapcsolatban a következő fogalmak vannak: terrorizmus, vegyi fegyverek, stb. Ne keverjük a szezont a fazonnal. MIndegyik faj fejlődik, van aki így, van aki úgy. Mi felfele, ők pedig több száz éve nem tudnak elmozdulni semerre. (pl: törvények, szocializáció, stb)
Rap meg Bob MArley nélkül tökéletesen jól meglennénk. Alapvetően nem feltétlen a kultúrájukkal van bajom, hanem azal, hogy keveredünk. Ebből még gáz lesz, majd 20 év múlva meglátod.
4= ugyanezt mondom. Nem képesek az önfertartásra és önálló fejlődésre. Tőlünk függnek. Ha nem küldünk nekik kaját, megdöglenek. Az, hogy polgár háború van, nem feltétlen a fehér emberek műve. Mivel még mindig állati szinten élnek és nem képesek alapvető gondolatokra, ezért egyszerűbb legyilkolászni egymást.

sZATI 2009.06.19. 21:38:38

ez az izmos erveles: akkor is igazam van... latszik teged is az nlg-ben tanitottak meg vitazni:) CSAK BAZDMEG!:P

Taiy · http://taiy1.blog.hu 2009.06.22. 11:23:48

@pupika: Erre csak azt tudom mondani, hogy mindenki más megoldotta.... ugyanis akkoriban még nem voltak ilyen mértékű "előítéletesség" a kisebbségekkel szemben.
Hülyeséget meg ne beszélj... szeretnél 5 évente külföldre utazni? Szeretnél még mindig minőségtelen cuccokba járni? Nézz rá Kínára. Szánalom....

Taiy · http://taiy1.blog.hu 2009.06.22. 11:24:23

@szdaniel: Pontosan. Ez az úgy nevezett: NLG STYLE

2012.11.14. 10:20:54

@kolibrilina: "a reggae, a ska, a jazz, blues,hip-hop" Magyarán a szar és a fos a zenében. Én ezzel nem példálóznék azért. Jobb hely lenne a világ ezek nélkül. Jobbat nem tudsz?
süti beállítások módosítása